8 november | Masterclass medemenselijk ondernemen (avond)

08-11-2023

17.30 - 21.00
Op locatie

Ken jij de mensen met wie je samenwerkt?

Gaat het goed met ze?

En denk je dat, of wéét je dat?

De manier waarop een onderneming wordt gerund maakt een verschil: voor de medewerkers, hun omgeving en voor het succes van de organisatie als geheel. We hebben het dan niet over wat bedrijven doen, maar vooral over hoe ze dat doen. En het maken van dat verschil begint met naar elkaar luisteren.

De masterclass ‘Medemenselijk ondernemen’ is een praktische workshop voor professionals en ondernemers die versnelling willen realiseren op het halen van doelstellingen op het gebied van inclusie, duurzaamheid en andere maatschappelijke vraagstukken. Je bedrijf gaan runnen vanuit het medemenselijk gedachtegoed, ofwel door de mens centraal te zetten, kan hierin een enorm verschil maken.

Maar hoe doe je dat? Op woensdag 8 november van 17.30 tot 21.00 uur neemt onze trainer Rowan Hordijk je mee in de theorie van medemenselijke bedrijfsvoering en krijg je concrete handvatten om aan de slag te gaan in je eigen organisatie. En dat levert altijd iets op, want medemenselijke ondernemingen hebben
bijvoorbeeld:

  • Minder leegloop en verzuim,
  • Een hogere productiviteit,
  • En meer actieve betrokkenheid van hun werknemers.

Doe je mee? We nodigen je van harte uit om met ons mee te pionieren op weg naar deze nieuwe manier van zakendoen. Op weg naar een toekomst waarin de mens weer centraal staat. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om je eigen ideeën rond dit onderwerp te delen met de andere experts. Deelname aan de masterclass is kosteloos.

Inschrijven | masterclass 8 november 2023 (avond)

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Deel via
Zie andere events