Blog
>
Artikelen

nlgroeit | De weg van medemenselijk ondernemen

nlgroeit

Nlgroeit en De weg van medemenselijk ondernemen trekken samen op om bestaande kennis te verrijken, het netwerk van nlgroeit te informeren en inspireren met het medemenselijk gedachtegoed en gezamenlijk de ‘olievlek’ van medemenselijk ondernemen verder te verspreiden. Om zo groeiondernemers te kunnen laten groeien in de breedste zin van het woord.

Dat doen we door middel van samen optrekken in de communicatie, het organiseren van events en masterclasses,  kwalitatief en kwantitatief onderzoek en het delen van good practices.

 

Over nlgroeit

Bedrijfsgroei gaat gepaard met uitdagingen. Bijvoorbeeld op het gebied van structuur, bedrijfscultuur en winstgevendheid. Elke groeifase vraagt om een nieuwe ontwikkeling van jou als ondernemer. Dat is niet altijd makkelijk.

Herkenbaar? Dit zijn uitdagingen waar elke groeiondernemer tegenaan loopt. Inzicht en ondersteuning bij jouw persoonlijke groeitraject helpt je valkuilen voorkomen en duurzaam groeien. Nlgroeit kan jou hierbij kan ondersteunen. Lees meer op www.nlgroeit.nl.

Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Email
Lees andere items