Praktijkvoorbeelden: Nieuwe collega’s van Focus Feedback en Feedback4Sports krijgen sinds eind 2022 een nieuw contract wanneer ze in dienst komen.

Nieuwe collega’s van Focus Feedback en Feedback4Sports krijgen sinds eind 2022 een nieuw contract wanneer ze in dienst komen.

Een contract volledig opgesteld op basis van vertrouwen. Alles past op 1 pagina: kort maar krachtig!

One-page-contract – op basis van vertrouwen
Nieuwe collega’s van Focus Feedback en Feedback4Sports krijgen sinds eind 2022 een nieuw contract wanneer ze bij ons in dienst komen. Een contract volledig opgesteld op basis van vertrouwen. Alles past op 1 pagina: kort maar krachtig! Wat hier zo bijzonder aan is? Dat vertellen we je natuurlijk graag!

Wat is een one-page-contract?
Een one-page-contract is precies wat de naam al zegt: een contract dat maar uit één A4 bestaat. Minder ingewikkeld dan de contracten zoals we deze uit het verleden kennen. Begrijpelijk en passend bij onze cultuur, daar gaan we voor.

Hoe hebben we dat gedaan? Alles wat het wettelijk gezien moet bevatten staat er ook in. Door terug te gaan naar de basis houden we het contract simpel, begrijpelijk en leuk om te lezen: wie wil dat nou niet?

Lees verder

Deel dit artikel: