Blog
>
Artikelen

Van ondernemen naar andernemen. Een medemenselijke aanpak van duurzaam en maatschappelijk ondernemen.

In de praktijkgids ‘Van ondernemen naar andernemen. Een medemenselijke aanpak van duurzaam en maatschappelijk ondernemen.’ heeft Prof. dr. Harry Hummels inzichten over Agape in bedrijven gebundeld.

Hummels heeft, met dank aan de Goldschmeding Foundation, al meerdere wetenschappelijke projecten uitgevoerd om meer kennis over medemenselijk ondernemen te verzamelen. “Het is van belang dat organisaties zich in hun bedrijfsvoering niet meer exclusief richten op winst, concurrentie en groei. Alleen zo dragen ze bij aan een menswaardige economie. Er is behoefte aan een andere balans tussen economische doelstellingen, duurzame ontwikkelingen en het welzijn van mensen. Het begrip agape kan organisaties helpen om deze balans te vinden.”

In de praktijkgids krijgen professionals, ondernemers, leidinggevenden en consultants uit het bedrijfsleven handvatten om Agape in hun organisatie te introduceren en implementeren.

Pre-order de praktijkgids, door het invullen van onderstaand formulier. We zullen je op de hoogte houden wanneer deze verzonden zal worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Email
Lees andere items