Duurzame inzetbaarheid in de bouw

Een gezonde bouwsector vraagt om medewerkers die zich ontwikkelen en gezond en gemotiveerd blijven werken.

Waarom duurzame inzetbaarheid aandacht verdient in de bouwsector

In de bouwsector is duurzame inzetbaarheid van cruciaal belang voor zowel werkgevers als werknemers. Er zijn meerdere redenen waarom het in de bouw verstandig is om aandacht te geven aan duurzame inzetbaarheid:

DSC02624 (1)

 

Samenwerking voor duurzame inzetbaarheid in de bouw

Duurzame inzetbaarheid vereist samenwerking tussen werkgevers en werknemers. Beide partijen hebben een rol te spelen. Enerzijds kunnen werkgevers duurzame inzetbaarheid bevorderen door het aanbieden van opleidingsmogelijkheden, loopbaanbegeleiding en ondersteuning bij het creëren van een gezonde werkomgeving. Anderzijds kunnen werknemers actief bijdragen aan hun eigen duurzame inzetbaarheid door zich voortdurend te blijven ontwikkelen en gebruik te maken van de geboden mogelijkheden.

Investeer in duurzame inzetbaarheid in de bouw

Door te investeren in duurzame inzetbaarheid in de bouwsector kun je een sterke en toekomstbestendige organisatie opbouwen. Neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina om te ontdekken hoe wij je kunnen ondersteunen bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in de bouw.

Benieuwd naar de inhoud van de masterclass?
Op deze pagina vind je meer informatie.