In-company Masterclass

 De masterclass is een praktische in-company workshop van een dagdeel voor professionals die versnelling willen realiseren op het halen van allerlei (maatschappelijke/sociale) doelstellingen. Je bedrijf gaan aansturen en organiseren vanuit het medemenselijk gedachtegoed kan hierin een enorm verschil maken. Tijdens de masterclass leer je over de theorie achter het gedachtegoed en ga je actief aan de slag met vaardigheden die nodig zijn voor het organiseren van medemenselijkheid in jouw organisatie. Ook werk je in kleine groepjes aan een casus, waarbij je kunt kiezen uit een van de thema’s die past bij jouw organisatie(vraagstuk), zoals diversiteit & inclusie, inkoop of medezeggenschap. En alle deelnemers krijgen een exemplaar van de praktijkgids Anders Groeien – Een medemenselijke aanpak van duurzaam en maatschappelijk ondernemen, geschreven door prof. dr. Harry Hummels en Erik Hilgers. 

Voor wie?
De masterclass is gericht op senior professionals, waaronder C-level, ondernemers, managers en adviseurs. Zij richten zich op de lange termijn strategie, bedrijfsvoering en/of operationele kant van hun organisatie zoals HR, innovatie/business development en inkoop – en zijn bezig of willen aan de slag met het medemenselijk organiseren ervan. 

De kleine lettertjes
Denk je nu: ik wil wel zo’n in-company masterclass? Leuk! Dan wil je alleen vast nog weten wat je krijgt, hoe het werkt én wat de kosten zijn. 

Stap 1: Intake
De eerste stap van de masterclass is een intake van (maximaal) een uur, waarin we samen afstemmen welke casus het meest geschikt is voor jouw groep/organisatie en de praktische zaken bespreken zoals een locatie (veelal op kantoor van de organisatie) en de datum/tijd. 

Stap 2: Uitnodigen van deelnemers
Het uitnodigen van deelnemers en de registratie hiervan doet de organisatie zelf. Maar natuurlijk stellen we graag een standaardtekst ter beschikking om mensen te enthousiasmeren. 

Stap 3: Voorbereidingen
Wij briefen de ervaren begeleider van de masterclass naar aanleiding van de intake en zorgen ervoor dat hij/zij goed voorbereid is op de casus, de inhoud en de aanwezige deelnemers. 

Stap 4: Masterclass
De begeleider komt ruim op tijd naar de locatie om alle benodigdheden klaar te zetten en de deelnemers te verwelkomen. Tevens legt de begeleider voor alle deelnemers een casus en de praktijkgids klaar. 

Stap 5: Evaluatie & afronding
Na afloop van de masterclass sturen we graag een mail uit naar alle deelnemers om de impact ervan te meten én te wijzen op aanvullend handelingsperspectief. 

Investering
De prijs voor een masterclass van een dagdeel, inclusief voorbereiding, intakegesprek en een praktijkgids voor alle deelnemers is €4.000- exclusief btw. Hierbij is er ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke Hagenbeek van Firma Twist via nienke@firmatwist.nl