Zelf aan de slag

Wil je zelf met medemenselijk ondernemen aan de slag?
Zet de eerste stap door je in te schrijven voor een masterclass of de praktijkgids aan te schaffen.
Of kies ervoor om een specifiek proces binnen je organisatie, zoals je arbeidscontract of de manier waarop je incasseert.

Bezoek of boek een masterclass

In een dagdeel leer je over de theorie achter het gedachtegoed en oefen je met praktische tips en voorbeelden hoe je medemenselijk ondernemen organiseert. Bezoek hiervoor gratis onze reguliere masterclasses, georganiseerd op wisselende locaties met professionals uit verschillende organisaties. Het is ook mogelijk om een in-company masterclass af te nemen, toegespitst op een casus voor jouw organisatie. Hiervoor komt de trainer bij jou op locatie en geeft de sessie aan maximaal twintig collega’s. 

Zelf aan de slag

Bestel de praktijkgids "Anders Groeien"

Anders groeien is de praktijkgids bij uitstek voor de medemenselijke ondernemer, leidinggevende en professional. Het boek geeft je inzichten in de fundamenten van medemenselijk ondernemen en laat je als lezer kennismaken met mensen die vertellen hoe bedrijven met hun behoeften en belangen omgaan. In hun verhalen proef je wat je eigen impact kan zijn als je niet slechts je eigen bloei en welzijn nastreeft, maar ook die van anderen. Geschreven door Harry Hummels en Erik Hilgers.

Zelf aan de slag

Medemenselijke arbeidsovereenkomsten

De belangrijkste opgedane inzichten van het project Conscious Contracting hebben we samen met vele mooie praktijkvoorbeelden gebundeld in de Routekaart naar medemenselijke arbeidsovereenkomsten. Deze Routekaart geeft je houvast om stap voor stap zelf aan de slag te gaan met Conscious Contracting in jouw organisatie.

Zelf aan de slag