Masterclass medemenselijk ondernemen in Laren

Masterclass medemenselijk ondernemen in Laren

Dit evenement is afgelopen
14 juli 2023
De Groene Afslag
09.00 - 13.00 uur

Ken jij de mensen met wie je samenwerkt? Gaat het goed met ze? En denk je dat, of wéét je dat?

De manier waarop een onderneming wordt gerund maakt een verschil: voor de medewerkers, hun omgeving en voor het succes van de organisatie als geheel. We hebben het dan niet over wat bedrijven doen, maar vooral over hoe ze dat doen. En het maken van dat verschil begint met naar elkaar luisteren.

De masterclass ‘Medemenselijk ondernemen’ is een praktische workshop voor professionals en ondernemers die versnelling willen realiseren op het halen van doelstellingen op het gebied van inclusie, duurzaamheid en andere maatschappelijke vraagstukken. Je bedrijf gaan runnen vanuit het medemenselijk gedachtegoed, ofwel door de mens centraal te zetten, kan hierin een enorm verschil maken.

Maar hoe doe je dat? Marieke Visser (auteur en trainer) neemt je mee in de theorie van medemenselijke bedrijfsvoering en je krijgt concrete handvatten om aan de slag te gaan in je eigen organisatie. En dat levert altijd iets op, want medemenselijke ondernemingen hebben bijvoorbeeld:

  • Minder leegloop en verzuim,
  • Een hogere productiviteit,
  • En meer actieve betrokkenheid van hun werknemers.

Doe je mee? We nodigen je van harte uit om met ons mee te pionieren op weg naar deze nieuwe manier van zakendoen. Op weg naar een toekomst waarin de mens weer centraal staat.

Daarnaast is er natuurlijk ruimte om je eigen ideeën rond dit onderwerp te delen met de andere experts. Deelname aan de masterclass is kosteloos.

 

Inschrijven | masterclass 14 juli 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deel event
Zie andere events
Amsterdam Groeit-5
Dit evenement is afgelopen
8 juli 2024
Aantrekken en behouden van toptalent - nlgroeit-event
Conscious Contracting
9 september 2024
Online Do-It-Yourself traject Conscious Contracting
Closeup of businesswoman signing contract
Dit evenement is afgelopen
18 juni 2024
Inspiratiesessie Conscious Contracting - dinsdag 18 juni