Masterclass medemenselijk ondernemen met nlgroeit

Masterclass medemenselijk ondernemen met nlgroeit

Dit evenement is afgelopen
4 juli 2023
House of Watt - Amsterdam
09:00 - 13:00

Op dinsdag 4 juli kan je meedoen aan de Masterclass medemenselijk ondernemen, gefaciliteerd door nlgroeit, bij House of Watt in Amsterdam.

De masterclass medemenselijk ondernemen is een praktische workshop voor professionals en ondernemers die versnelling willen realiseren op het halen van doelstellingen op het gebied van inclusie, duurzaamheid en andere maatschappelijke vraagstukken. Je bedrijf gaan runnen vanuit het medemenselijk gedachtegoed, ofwel door de mens centraal te zetten, kan hierin een enorm verschil maken.

Maar hoe doe je dat? Marieke Visser (auteur en trainer) en Rowan Hordijk (trainer) nemen je mee in de theorie van medemenselijke bedrijfsvoering en je krijgt concrete handvatten om aan de slag te gaan in je eigen organisatie.

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. Zij bieden een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Met praktische tips en concrete acties waarmee je als ondernemer morgen al aan de slag kunt. Dat doen ze door events te organiseren en door de juiste mensen bij elkaar aan tafel te zetten.

Bijvoorbeeld op 4 juli, tijdens de Masterclass medemenselijk ondernemen. Meld je hieronder alvast aan, meedoen is kosteloos en alle deelnemers ontvangen een exemplaar van de praktijkgids Anders Groeien van Harry Hummels.

NB: Ook als je geen lid bent van nlgroeit kan je meedoen aan deze masterclass!

 

Inschrijven | masterclass 4 juli 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deel event
Zie andere events
Closeup of businesswoman signing contract
18 juni 2024
Inspiratiesessie Conscious Contracting - dinsdag 18 juni
Changemakers 2024
25 september 2024
Changemakers 2024: het nlgroeit jaarevent - 25 september 2024
Scherm­afbeelding 2024-05-07 om 17.05.16
Dit evenement is afgelopen
24 mei 2024
B for Good Leaders