Dag voor Doendenkers 2023 van MVO Nederland

Dag voor Doendenkers 2023 van MVO Nederland

Dit evenement is afgelopen
Dag voor Doendenkers, 9 juni 2023. Foto Photo Republic / Marco De Swart
9 juni 2023
Beatrix Theater Utrecht
Hele dag

Het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar!

Ondernemen gaat vandaag de dag om meer dan financiële waarden alleen. Het gaat om het maken van maatschappelijke impact. Om een balans vinden tussen geven en nemen. Om het volgen van je morele kompas en niet alleen dat van aandeelhouders.

Maar hoe bepaal je nu de richting van je morele kompas? Volg je de koers van Boskalis of laat je je leiden door onze planeet net als Patagonia? Geef je vooral tegengas als Shell of durf je het ongemak aan te gaan zoals Paul Polman?

Uiteindelijk gaat het om een balans tussen ondernemen voor je eigen bedrijf, klanten en medewerkers enerzijds, én voor een betere wereld anderzijds. De maatschappij verwacht alleen wel van je dat je stelling neemt. En rekent je keihard af als je niet het goede doet – daar weet Sywert inmiddels alles van.

Op de Dag voor DoenDenkers (DvDD) zoek je jouw balans. Tussen het goede doen en geld verdienen. Tussen hakken in het zand en gas erop. Tussen doen en denken.

Duik je mee in de daden van diepdenkers? En in de dromen van dwarsdoeners? Kom ondernemen én geven op de Dag voor DoenDenkers.

Mini-masterclass: medemenselijkheid als sleutel tot succes

In deze inspiratiesessie tijdens de Dag voor Doendenkers maak je kennis met de theorie van medemenselijk ondernemen en leer je wat de fundamenten zijn voor deze manier van organiseren. Er komen voorbeelden aan bod van werkgevers die hun MVO-beleid combineren met een medemenselijke aanpak en zo hun impact vergroten. Bedenk waar er binnen jouw organisatie ruimte is voor ‘anders groeien’ en hoe je hiermee aan de slag kan gaan via de Community of Practice die na de zomer start.

Deel event
Zie andere events
Scherm­afbeelding 2024-05-07 om 17.05.16
22 mei 2024
B for Good Leaders
MedemenselijkOndernemen7.2.23-106
Dit evenement is afgelopen
12 april 2024
Masterclass medemenselijk ondernemen: met wie en hoe werk jij aan je maatschappelijke impact?
Webinar: meer impact met sociaal incasseren
Dit evenement is afgelopen
4 april 2024
Webinar: Meer impact met sociaal incasseren