Congres HALLO MENS! | 7 februari 2023

7 februari 2023

09.00 - 13.00 uur
Wicked Grounds, Amsterdam

Het Goldschmeding Foundation congres Hallo Mens! op dinsdag 7 februari 2023 biedt inspiratie op het thema menswaardige organisaties. Hoe kunnen we het belang en welzijn van alle stakeholders centraal zetten in onze bedrijfsvoering? Zodat medewerkers, klanten, leveranciers, de gemeenschap én financiers er wel bij varen? En op zo’n manier dat er ruimte is voor groei én bloei?

Programma

Hallo Mens! biedt een rijk gevuld en inspirerend programma om (senior) professionals, managers, directies of ondernemers te inspireren om aan de slag te gaan met medemenselijkheid in hun organisatie. De bijeenkomst is dé plek bij uitstek om van gedachten te wisselen met gelijkgestemden die geïnteresseerd zijn in ‘humanizing business’, zoals de Engelsen zo mooi zeggen.

Sprekers

Met bijdragen van onder andere: Jeroen Smit (bedrijfskundige, auteur en onderzoeksjournalist), Maria van der Heijden (directeur-bestuurder MVO Nederland), Anouk Dijkstra (voorzitter Jong Management), Rahma el Mouden (oprichter MAS), prof. dr. Harry Hummels (bestuurslid Stichting Agape in Organisaties Nederland), Suzanne Ekel (programmamanager Menswaardige Economie Goldschmeding Foundation).

Meer informatie

Voor meer informatie over het programma én aanmelden kunt u terecht op www.aanmelder.nl/138919

Deel via
Zie andere events