Congres HALLO MENS! met het thema: menswaardige organisaties

Congres HALLO MENS! met het thema: menswaardige organisaties

Dit evenement is afgelopen
7 februari 2023
Wicked Grounds, Amsterdam
09.00 - 13.00 uur

Het Goldschmeding Foundation congres Hallo Mens! op dinsdag 7 februari 2023 biedt inspiratie op het thema menswaardige organisaties. Hoe kunnen we het belang en welzijn van alle stakeholders centraal zetten in onze bedrijfsvoering? Zodat medewerkers, klanten, leveranciers, de gemeenschap én financiers er wel bij varen? En op zo’n manier dat er ruimte is voor groei én bloei?

Programma

Hallo Mens! biedt een rijk gevuld en inspirerend programma om (senior) professionals, managers, directies of ondernemers te inspireren om aan de slag te gaan met medemenselijkheid in hun organisatie. De bijeenkomst is dé plek bij uitstek om van gedachten te wisselen met gelijkgestemden die geïnteresseerd zijn in ‘humanizing business’, zoals de Engelsen zo mooi zeggen.

Sprekers

Met bijdragen van onder andere: Jeroen Smit (bedrijfskundige, auteur en onderzoeksjournalist), Maria van der Heijden (directeur-bestuurder MVO Nederland), Anouk Dijkstra (voorzitter Jong Management), Rahma el Mouden (oprichter MAS), prof. dr. Harry Hummels (bestuurslid Stichting Agape in Organisaties Nederland), Suzanne Ekel (programmamanager Menswaardige Economie Goldschmeding Foundation).

Meer informatie

Voor meer informatie over het programma én aanmelden kunt u terecht op www.aanmelder.nl/138919

Deel event
Zie andere events
inspiratiediner 1 nov
Dit evenement is afgelopen
1 november 2023
Inspiratiediner: Gelukkige medewerkers en sterke teams als driver van groei
time to change leiderschapsevolutie
12 december 2023
Time to change: leiderschapsevolutie in 3 stappen
kijkje in het hart
Dit evenement is afgelopen
21 november 2023
Inspiratie-event Kijkje in het hart van MVO Nederland