Masterclass medemenselijk ondernemen: met wie en hoe werk jij aan je maatschappelijke impact?

Masterclass medemenselijk ondernemen: met wie en hoe werk jij aan je maatschappelijke impact?

Dit evenement is afgelopen
12 april 2024
09:30 - 12:30

Medemenselijk ondernemen. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar doe je het eigenlijk wel in jouw organisatie? Als je maatschappelijk verantwoord onderneemt, betekent dit niet dat je altijd oog hebt voor het welzijn van je stakeholders. Bij medemenselijk ondernemen kijk je niet alleen naar wat je bijdraagt aan de samenleving, maar vooral met wie en hoe je dat doet. Het is een manier om versneld te werken aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en resulteert in meervoudige waardecreatie.

We nemen je in deze masterclass mee in wat medemenselijk ondernemen is en hoe dit er in de praktijk uitziet.

Wat kun je verwachten?

๐Ÿš€ Leer hoe je groeit met oprechte aandacht voor de behoeften en belangen van medewerkers, klanten en samenwerkingspartners.
๐Ÿง Reflecteer op jouw bedrijfsprocessen en leiderschap en ontdek verbeterkansen voor welzijn en ontwikkeling van mensen.
๐Ÿ‘‚ Oefen met praktische luister- en gespreksvaardigheden die je direct in je organisatie kunt toepassen.
๐Ÿ“™ Ontvang een gratis exemplaar van de praktijkgids ‘Anders Groeien’, geschreven door prof. dr. Harry Hummels, vol met inspirerende portretten en praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met medemenselijk ondernemen.

Praktische informatie
๐Ÿ—“ Datum: vrijdag 12 april
๐Ÿ•’ Tijd: van 9.30 uur tot 12.30 uur
๐Ÿ“Locatie: HNK Utrecht Centraal, Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht
Deelname is gratis.

Voor wie is deze masterclass interessant?
De masterclass is gericht op senior professionals, waaronder C-level, ondernemers, managers en adviseurs. Zij richten zich op de lange termijn strategie, bedrijfsvoering en/of operationele kant van hun organisatie zoals HR, innovatie/business development en inkoop โ€“ en zijn bezig of willen aan de slag met het medemenselijk organiseren ervan.

Aanmelden
Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf te laten groeien met een mensgerichte aanpak? Schrijf je gratis in via de website van onze samenwerkingspartner Purpose. Er zijn maar 11 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Masterclass medemenselijk ondernemen: met wie en hoe werk jij aan je maatschappelijke impact?Masterclass medemenselijk ondernemen: met wie en hoe werk jij aan je maatschappelijke impact?

Deel event
Zie andere events
Webinar: meer impact met sociaal incasseren
Dit evenement is afgelopen
4 april 2024
Webinar: Meer impact met sociaal incasseren
Schermafbeelding 2024-03-07 om 13.38.12
25 april 2024
Bijeenkomst Betekenisvolle Stakeholderdialoog
donderdag 26 januari 2024 van 0930 - 1300 (4)
Dit evenement is afgelopen
16 januari 2024
Bedrijfsbezoek bij Viisi