Masterclass medemenselijk ondernemen in Laren

Masterclass medemenselijk ondernemen in Laren

Dit evenement is afgelopen
18 januari 2023
De Groene Afslag, Laren NH
09.30 - 13.00 uur

Ken jij de mensen met wie je samenwerkt?

Gaat het goed met ze?

En denk je dat, of wéét je dat?

De manier waarop een onderneming wordt gerund maakt een verschil: voor de medewerkers, hun omgeving en voor het succes van de organisatie als geheel. We hebben het dan niet over wat bedrijven doen, maar vooral over hoe ze dat doen. En het maken van dat verschil begint met naar elkaar luisteren.

De praktijkklas ‘Medemenselijk ondernemen’ is een praktische workshop voor professionals en ondernemers die versnelling willen realiseren op het halen van doelstellingen op het gebied van inclusie, duurzaamheid en andere maatschappelijke vraagstukken. Je bedrijf gaan runnen vanuit het medemenselijk gedachtegoed, ofwel door de mens centraal te zetten, kan hierin een enorm verschil maken.

Maar hoe doe je dat? Op woensdag 18 januari van 9.30 tot 13.00 uur nemen Marieke Visser (auteur en trainer) en Madelon Engelen (oprichter/partner van Firma Twist en bestuurslid bij Stichting Agape in Organisaties Nederland) je mee in de theorie van medemenselijke bedrijfsvoering en krijg je concrete handvatten om aan de slag te gaan in je eigen organisatie. En dat levert altijd iets op, want medemenselijke ondernemingen hebben
bijvoorbeeld:

  • Minder leegloop en verzuim,
  • Een hogere productiviteit,
  • En meer actieve betrokkenheid van hun werknemers.

 

Doe je mee? We nodigen je van harte uit om met ons mee te pionieren op weg naar deze nieuwe manier van zakendoen. Op weg naar een toekomst waarin de mens weer centraal staat.


 

LET OP: aanmelden voor deze masterclass is niet meer mogelijk. Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan één van de volgende masterclasses, op 15 maart of 10 mei 2023.

 

 

Deel event
Zie andere events
inspiratiediner 1 nov
Dit evenement is afgelopen
1 november 2023
Inspiratiediner: Gelukkige medewerkers en sterke teams als driver van groei
time to change leiderschapsevolutie
12 december 2023
Time to change: leiderschapsevolutie in 3 stappen
kijkje in het hart
Dit evenement is afgelopen
21 november 2023
Inspiratie-event Kijkje in het hart van MVO Nederland