Pre-order Praktijkgids De Toekomstbereiders

person holding cardboard box on table

Verwacht in najaar 2022

nvt
Nederland

Over agape als thema zijn al veel inzichten verzameld. prof. dr. Harry Hummels heeft, met dank aan de Goldschmeding Foundation, al meerdere wetenschappelijke projecten uitgevoerd om meer kennis te verzamelen. Vanuit de wetenschap dat het van belang is dat organisaties zich in hun bedrijfsvoering niet meer exclusief richten op winst, concurrentie en groei. Om zo bij te dragen aan een menswaardige economie. Er is behoefte aan een andere balans tussen economische doelstellingen, duurzame ontwikkelingen en het welzijn van mensen. Het begrip agape kan organisaties helpen om deze balans te vinden.

Deze inzichten worden gebundeld in de praktijkgids: ‘De Toekomstbereiders, het verschil maken met medemenselijk ondernemen’. Met deze gids geven we professionals, ondernemers, leidinggevenden en consultants in het bedrijfsleven handvatten om agape te introduceren en implementeren in hun organisatie.

De Toekomstbereiders, het verschil maken met medemenselijk ondernemen wordt in het najaar van 2022 verwacht. Vul onderstaand formulier in, dan houden we je op de hoogte.

Pre-order praktijkgids

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deel via
Zie andere events