Pre-order Praktijkgids De Toekomstbereiders

Pre-order Praktijkgids De Toekomstbereiders

Dit evenement is afgelopen
person holding cardboard box on table
10 juni 2022
Nederland
nvt

Over agape als thema zijn al veel inzichten verzameld. prof. dr. Harry Hummels heeft, met dank aan de Goldschmeding Foundation, al meerdere wetenschappelijke projecten uitgevoerd om meer kennis te verzamelen. Vanuit de wetenschap dat het van belang is dat organisaties zich in hun bedrijfsvoering niet meer exclusief richten op winst, concurrentie en groei. Om zo bij te dragen aan een menswaardige economie. Er is behoefte aan een andere balans tussen economische doelstellingen, duurzame ontwikkelingen en het welzijn van mensen. Het begrip agape kan organisaties helpen om deze balans te vinden.

Deze inzichten worden gebundeld in de praktijkgids: ‘De Toekomstbereiders, het verschil maken met medemenselijk ondernemen’. Met deze gids geven we professionals, ondernemers, leidinggevenden en consultants in het bedrijfsleven handvatten om agape te introduceren en implementeren in hun organisatie.

De Toekomstbereiders, het verschil maken met medemenselijk ondernemen wordt in het najaar van 2022 verwacht. Vul onderstaand formulier in, dan houden we je op de hoogte.

Pre-order praktijkgids

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deel event
Zie andere events
inspiratiediner 1 nov
Dit evenement is afgelopen
1 november 2023
Inspiratiediner: Gelukkige medewerkers en sterke teams als driver van groei
time to change leiderschapsevolutie
12 december 2023
Time to change: leiderschapsevolutie in 3 stappen
kijkje in het hart
Dit evenement is afgelopen
21 november 2023
Inspiratie-event Kijkje in het hart van MVO Nederland