Sociaal Incasso-professionals op Credit Expo 2023

Sociaal Incasso-professionals op Credit Expo 2023

Dit evenement is afgelopen
7 november 2023
Congrescentrum 1931
9.00 - 18.00 uur

Op dinsdag 7 november is de Credit Expo: hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse creditmanagementsector. Met als thema: duurzaamheid. Want de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) verplicht grote bedrijven vanaf 2024 – en mkb in de opvolgende jaren – te rapporteren over hun maatschappelijke impact. Oftewel: het verduurzamen van je organisatie is een harde voorwaarde om toekomstbestendig te blijven. 

Verduurzaming brengt diverse organisatievraagstukken met zich mee. Denk aan minimalisatie van je CO2-uitstoot, het creëren van een inclusieve organisatiecultuur, een circulair inkoopbeleid. Door op een medemenselijke manier te ondernemen, zorg je ervoor dat je bedrijfsvoering sneller en beter oplossingen creëert voor maatschappelijke uitdagingen.

Dat vraagt niet alleen aandacht voor wat je doet als organisatie, maar vooral hoe je werkt aan je impact en doelstellingen. Sociaal incasseren is hier een goed voorbeeld van. Door de bloei en het welzijn van stakeholders centraal te zetten in het incassoproces, voorkom je kostenstapeling bij klanten én verbeter je de medewerkerstevredenheid en financiële resultaten van je organisatie.

Sociaal incasseren als duurzame oplossing voor betalingsproblemen
Daarom staat partner Purpose dit jaar vanuit Sociaal Incasseren: een nieuwe werkwijze op de Credit Expo. Kom langs en ontdek hoe jouw organisatie verder aan de slag kan met sociaal incasseren.
Dat kan op twee manieren:

  • Sluit aan bij de sessie over sociaal incasseren om 15.30 uur in zaal Dexter 28
  • Kom langs bij de stand op plek nummer 30 voor praktische hulpmiddelen

 

Meld je gratis aan
We zien je graag op 7 november! Heb je nog geen ticket voor de Credit Expo, maar wil je wel graag komen? Je kunt kosteloos deelnemen via de link hieronder.

Deel event
Zie andere events
Amsterdam Groeit-5
Dit evenement is afgelopen
8 juli 2024
Aantrekken en behouden van toptalent - nlgroeit-event
Conscious Contracting
9 september 2024
Online Do-It-Yourself traject Conscious Contracting
Closeup of businesswoman signing contract
Dit evenement is afgelopen
18 juni 2024
Inspiratiesessie Conscious Contracting - dinsdag 18 juni