Verkennende Praktijkklas Winter/ Lente 2023

n.n.b.

n.n.b.
n.n.b.

Inclusief en menswaardig ondernemen is waarschijnlijk ook een belangrijk thema voor jouw organisatie. Hoe kan je vanuit de bedrijfsvoering meer bijdragen aan het belang en welzijn van alle mensen die (in)direct betrokken zijn bij de organisatie (eigen medewerkers, maar ook klanten, leveranciers)?

We nodigen daarom graag een aantal ondernemingen, overheden en not-for-profit organisaties uit om als pioniers de nieuwe manieren van zakendoen te verkennen. Zodat ze een voor hun op maat gemaakt bijdrage kunnen leveren aan een toekomst waarin de mens binnen de onderneming weer centraal staat. Tijdens de bijeenkomst leer je over de theorie achter de medemenselijke bedrijfsvoering en krijg je praktische handvatten om deze toe te passen. Graag gaan we samen aan de slag om te verkennen op welke manier deze workshop optimale impact heeft.

En we staan stil bij wat medemenselijke ondernemingen oplevert:

Minder leegloop en verzuim;
Een betere productiviteit;
En meer actieve betrokkenheid van werknemers.
Daarnaast is er natuurlijk ruimte om je eigen ideeën rond dit onderwerp te delen met de andere experts. Na afloop is er om 12.00 uur aansluitend een lunch.

De bijeenkomst staat onder leiding van Prof. dr. Harry Hummels (Hoogleraar Ethiek, Organisaties en Samenleving aan Maastricht University) en Christine Swart (Strateeg & oprichter/partner Firma Twist).

De precieze datum (in winter/ lente 2023) van dit event is nog niet bekend. Na voorinschrijving houden we je op de hoogte.

Verkennende Praktijkklas Winter/ Lente 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Toestemming*
Deel via
Zie andere events