Wat leuk dat je interesse hebt in de in-company workshop.
Hieronder leggen we in het kort uit wat de workshop precies inhoud: een praktische workshop van een dagdeel waarin we de uitgangspunten van MMO presenteren en direct met de onderneming een plan maken voor een concreet handelingsperspectief. Lees snel verder.
Sta jij open voor een bedrijfsvoering waar de belangen van stakeholders zijn verankerd? Dan zal het gedachtegoed van MMO een enorm verschil maken. Tijdens onze workshop leer je over de theorie achter het gedachtegoed en ga je actief aan de slag met vaardigheden die nodig zijn voor het organiseren van medemenselijkheid in jouw organisatie. Ook werk je in kleine groepjes aan een casus, waarbij je kunt kiezen uit één van de thema’s die past bij jouw organisatie, zoals goed werkgeverschap, inkoop, stakeholder dialoog of medezeggenschap. En alle deelnemers krijgen een exemplaar van de praktijkgids Anders Groeien – Een medemenselijke aanpak van duurzaam en maatschappelijk ondernemen, geschreven door prof. dr. Harry Hummels en Erik Hilgers.
Zin in de workshop? Laat hieronder je gegeven achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Nieuwsgierig voor wie deze workshop is? Lees onder het formulier verder.
Voor wie?
De workshop is gericht op senior professionals, waaronder C-level, ondernemers, managers en adviseurs. Zij richten zich op de lange termijn strategie, bedrijfsvoering en/of operationele kant van hun organisatie zoals HR, innovatie/business development en inkoop – en zijn bezig of willen aan de slag met het medemenselijk organiseren ervan.
Denk je nu: ik wil wel zo’n in-company workshop? Leuk! Dan wil je alleen vast nog weten wat je krijgt, hoe het werkt én wat de kosten zijn.
Stap 1: Intake
De eerste stap van de workshop is een intake van (maximaal) een uur, waarin we samen afstemmen welke casus het meest geschikt is voor jouw groep/organisatie en de praktische zaken bespreken zoals een locatie (veelal op kantoor van de organisatie) en de datum/tijd.
Stap 2: Uitnodigen van deelnemers
Het uitnodigen van deelnemers en de registratie hiervan doet de organisatie zelf. En natuurlijk stellen we graag een standaardtekst ter beschikking om mensen te enthousiasmeren.
Stap 3: Voorbereidingen
Wij briefen de ervaren begeleider van de workshop naar aanleiding van de intake en zorgen ervoor dat hij/zij goed voorbereid is op de casus, de inhoud en de aanwezige deelnemers.
Stap 4: De workshop
De begeleider komt ruim op tijd naar de locatie om alle benodigdheden klaar te zetten en de deelnemers te verwelkomen. Tevens legt de begeleider voor alle deelnemers een casus en de praktijkgids klaar.
Stap 5: Evaluatie & afronding
Na afloop van de workshop sturen we graag een mail uit naar alle deelnemers om de impact ervan te meten én te wijzen op aanvullend handelingsperspectief.
Investering
Op dit moment bieden we de workshops gratis aan omdat we de drempel om mee te doen zo laag mogelijk willen maken. Er ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Je krijgt dan de workshop van een dagdeel, inclusief voorbereiding, intakegesprek en een praktijkgids voor alle deelnemers kosteloos. Deze gratis workshops zijn niet eindeloos beschikbaar. Maar je mag er ook voor betalen. De kosten bedragen dan € 4.000,-. Daarmee kunnen we binnen ons programma weer een nieuwe workshop financieren.
Meer weten?
Voor meer informatie kun je het contactformulier bovenaan deze pagina invullen. We nemen dan snel contact met je op voor een afspraak.