Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Investeer in betrokken mensen en behaal duurzaam succes

Als organisatie heb je iedere dag te maken met allerlei mensen: collega’s, partners, leveranciers, afnemers, buren en de samenleving als geheel. Het is een goed idee om te investeren in deze mensen, omdat dit voor alle partijen winst oplevert. Maar weet je écht hoe je hun behoeften, belangen, ideeën en verwachtingen kunt vervullen? Medemenselijk ondernemen geeft antwoord op deze vraag.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij medemenselijke organisaties

Bij medemenselijke organisaties staat de groei en bloei van betrokken mensen centraal, met oprechte aandacht. We geven invulling aan complexe, maatschappelijke thema’s zoals diversiteit & inclusie, inkoop en medezeggenschap, want in een wereld waarin medemenselijk ondernemen centraal staat zijn er alleen maar winnaars. Met Medemenselijkheid als leidraad zetten we ons in voor duurzaam ondernemen. We streven naar een evenwicht tussen economische groei, sociale rechtvaardigheid en ecologische duurzaamheid. Samen met onze mensen bouwen we aan een betere toekomst.

Investeer vandaag nog in maatschappelijk verantwoord ondernemen en sluit je aan bij de Medemenselijke beweging. Door te ondernemen met aandacht voor wat alle stakeholders van de onderneming doen, zetten we de mens weer centraal in de bedrijfsvoering. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en een duurzame impact hebben op de wereld om ons heen.

DSC02624 (1)

 

Hoe wij medemenselijkheid bevorderen in het bedrijfsleven

Wij willen ondernemers, bestuurders, managers, senior professionals, organisatie-adviseurs en andere belanghebbenden in alle disciplines van de bedrijfsvoering kennis laten maken met Medemenselijk ondernemen. Vervolgens reiken we handvatten aan om hen de eerste stappen te laten zetten op weg naar het versterken van medemenselijkheid in hun eigen bedrijfsomgeving. Zo gaan we op weg naar meer organisaties die hun bedrijfsvoering baseren op een commitment aan het welzijn en de bloei van alle mensen die betrokken zijn bij jouw onderneming. Met meervoudige winst voor iedereen als gevolg.

Benieuwd naar de inhoud van de masterclass?
Op deze pagina vind je meer informatie.