Persoonlijk leiderschap – Medemenselijk ondernemen

Wat is Persoonlijk Leiderschap?

Persoonlijk leiderschap gaat over het vermogen om de regie te nemen over je eigen leven en professionele groei. Het draait om zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsbesef voor je eigen ontwikkeling. Als persoonlijk leider ben je in staat om anderen te inspireren, te motiveren en effectief te begeleiden.

De voordelen van Persoonlijk Leiderschap

Investeren in persoonlijk leiderschap biedt diverse voordelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Enkele voordelen zijn:

Persoonlijk Leiderschap en Medemenselijk Ondernemen

Wij willen Medemenselijk ondernemen, met aandacht voor wat de onderneming doet, maar vooral ook hoe ze dat doet. Daarom zetten wij ons in voor het welzijn van anderen. Werknemers, leveranciers, afnemers, partners, lokale gemeenschappen en onze samenleving. Dat gaat over alle betrokkenen. Over elkaar zien en waarderen. Over naar elkaar luisteren en elkaars belangen meewegen. Samen kijken wat je voor de ander kunt betekenen. Eerlijk zijn over de dingen die je wel of juist niet doet. Medemenselijk Ondernemen biedt een masterclass waarin persoonlijk leiderschap een rol speelt. Tijdens onze masterclass bespreken we ook hoe je leiderschapsvaardigheden kunt gebruiken om in verbinding met je werknemers te ondernemen. Met behulp van deskundige trainers krijg je inzicht in jouw persoonlijk leiderschap en de rol daarvan. Met dit inzicht heb je de kans om de communicatie, samenwerking en jouw relaties met anderen te verbeteren.

MedemenselijkOndernemen7.2.23-118

Onze masterclass behandelt onderwerpen zoals diversiteit & inclusie, inkoop of medezeggenschap. Door deel te nemen, krijg je waardevolle inzichten en praktische tips om jouw persoonlijk leiderschap te gebruiken bij het halen van  maatschappelijke/sociale doelstellingen. Denk hierbij aan meer inclusiviteit, diversiteit, duurzaamheid en gelijkheid. Met medemenselijkheid in gedachten leer je als persoonlijk leider écht te luisteren naar anderen, zodat je weet wat hun behoeften, belangen, ideeën en verwachtingen zijn. 

Investeer vandaag nog in jouw persoonlijk leiderschap met onze in-company masterclass. Neem contact met ons op voor meer informatie en om je in te schrijven.

Benieuwd naar de inhoud van de masterclass? Op deze pagina vind je meer informatie.