Podcastspecial Medemenselijk Ondernemen

Podcastspecial Medemenselijk Ondernemen

In de podcast ‘ondernemen in de nieuwe economie’ gaat MVO Nederland in gesprek met duurzame ondernemers en experts over toekomstbestendig ondernemen. Om een positieve impact te maken op de maatschappij is het van belang dat je oog hebt voor het welzijn en de behoeftes van je stakeholders. Oftewel: de groei en bloei van een ander is van waarde voor de groei van jouw bedrijf. Dat is het principe van medemenselijk ondernemen. In een tweedelige podcastspecial hoor je hoe dit in de praktijk eruit ziet. Gepresenteerd door Michel van Kats.

Aflevering 1 met Madelon Engelen (Firma Twist) en Marjolein Groen (Athlon)
Michel gaat in gesprek met Madelon Engelen, oprichter van Firma Twist en initiatiefnemer van De weg van medemenselijk ondernemen over wat het gedachtegoed nu precies inhoudt. En met Marjolein Groen, CSR Director bij leasemaatschappij, over hoe en waarom je hier als organisatie mee aan de slag gaat.

Aflevering 2 met Veerle Oostendorp (BDO) en Wouter Scheepens (MVO Nederland)
In de tweede aflevering hoor je Veerle Oostendorp, Corporate Social Responsibility Officer bij BDO en Wouter Scheepens, interim directeur-bestuurder bij MVO Nederland. Veerle vertelt onder meer hoe BDO medemenselijk ondernemen al concreet inzet in de organisatie. En hoe onze Community of Practice haar daarbij heeft geholpen.

Deel dit artikel:
Lees andere artikelen