Inspiratie-event Kijkje in het hart van MVO Nederland

Inspiratie-event Kijkje in het hart van MVO Nederland

Dit evenement is afgelopen
21 november 2023
Corpus, Oegstgeest
13.00 tot 17.30

MVO Nederland organiseert op dinsdag 21 november het inspiratie-event Kijkje in het hart. De middag staat volledig in het teken van ondernemen met je hart. Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen uitvoert op basis van ratio, maar in je bedrijfsvoering rekening houdt met de groei en het welzijn van anderen? Daar gaan we een goede heart-to-heart over hebben in onze break-outsessie medemenselijk ondernemen.

In de break-outsessie van je keuze ga je in gesprek met andere bedrijven en experts op basis van een onderwerp dat jouw bedrijfsvoering, functie of sector raakt. Tijdens de open space – de tweede ronde van de middag – bepaal je zelf waar je dieper op in wilt gaan: is dat het onderwerp van je break-out of sluit je liever aan bij andere onderwerpen en gesprekspartners?

Vanuit De weg van medemenselijk ondernemen geven wij tijdens een break-outsessie over medemenselijk ondernemen. Het programma sluit af met een keynote van ondernemer, adviseur, TEDx-spreker en auteur op het gebied van de ‘betekeniseconomie’ Kees Klomp. Hij zal met heel zijn hart volop inspiratie geven om de borrel met een goede gespreksopener te starten.

Voor wie is dit interessant?
Voor iedereen die werkzaam is bij een mkb-bedrijf, grootbedrijf of zelf onderneemt en zich wil verdiepen in thema’s zoals brede welvaart, nieuwe rijkdom en medemenselijk ondernemen. Alleen voor partners van MVO Nederland.

Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de website van MVO Nederland.

Deel event
Zie andere events
Amsterdam Groeit-5
Dit evenement is afgelopen
8 juli 2024
Aantrekken en behouden van toptalent - nlgroeit-event
Conscious Contracting
9 september 2024
Online Do-It-Yourself traject Conscious Contracting
Closeup of businesswoman signing contract
Dit evenement is afgelopen
18 juni 2024
Inspiratiesessie Conscious Contracting - dinsdag 18 juni